گزارشمنهای دانش بنیان

نقش تحول دیجیتال در موفقیت کسب‌وکارهای منطقه آذربایجان

رویداد «یک روز با همکاران سیستم در تبریز» با حضور ۶۵۰ نفر از مدیران صنایع، کارخانجات و کسب‌وکارهای این منطقه از جمله شرکت های دانش بنیان و فناور در مرکز همایش‌های بین‌المللی تبریز برگزار شد.


رویداد «یک روز با همکاران سیستم در تبریز» با حضور ۶۵۰ نفر از مدیران صنایع، کارخانجات و کسب‌وکارهای این منطقه از جمله شرکت های دانش بنیان و فناور در مرکز همایش‌های بین‌المللی تبریز برگزار شد.

این رویداد شامل چهار بخش همایش، پنل انتقال تجربه مشتریان، شش کارگاه تخصصی و نمایشگاه ارائه‌ محصولات همکاران سیستم بود.

محمد عزیزاللهی، مدیرعامل همکاران سیستم در ابتدای این رویداد، طی سخنانی با موضوع نقش عصر دیجیتال در موفقیت کسب‌وکارها و صنایع، گفت: طبق آمارها، در سال ۲۰۲۳ تحول دیجیتال مهم‌ترین دغدغه سازمان‌هاست. نه به این دلیل که فناوری اطلاعات جذاب است، به این دلیل که یک محرک و پیشران جدی برای حرکت محسوب می‌شود.

وی افزود: فناوری اطلاعات نه تنها محرک است، خود سازنده کسب‌وکار و خالق یک مسیر تازه به حساب می‌آید.در نتیجه تمامی سازمان‌ها باید یک نقشه راه مشخص برای بهره‌گیری از تحول دیجیتال و دانش بنیان و فرصت‌های فعلی و آتی بازار داشته باشند.

وی تحول دیجیتال را محدود به استفاده از عناصر و زیرساخت‌های دیجیتال، دانش بنیان و تکنولوژیک ندانست و اضافه کرد: نقشه راه تحول دیجیتال بیش از این‌ها و یک تفکر و فرهنگ است که در اصل کار مدیران محسوب می‌شود.

عزیزاللهی با بیان برخی از رویکردهای جدید دیجیتالی و ارزش‌های افزوده‌ای که استفاده از فناوری اطلاعات برای کسب‌وکارها و صنایع ایجاد می‌کند، یادآور شد: تحول دیجیتال یک نقطه نیست، یک مسیر، حرکت و سفر است. همچنین این رویکرد اگر کامل، جامع و یکپارچه دیده نشود، شاید برخی مسایل را حل کند، اما موفق نیست. سازمان‌هایی در این مسیر موفقند که تحول را پذیرفته باشند، آن را جامع و یکپارچه ببینند و خود را با آن تطبیق دهند.

وی در پایان وجود هدف، فرآیند، ساختار مناسب، تکنولوژی مناسب و درگیر شدن منابع داخلی و مشتریان بیرونی را مهم‌ترین عناصر نقشه راه تحول دیجیتال سازمان‌ها دانست.

در ادامه عماد هدایتی‌نژاد مدیر فروش همکاران سیستم به عنوان نمونه‌ای از تحول کسب‌وکارها، داستان ۳۵ سال فعالیت همکاران سیستم را تشریح کرد و گفت: اتخاذ تصمیمات هوشمندانه و در زمان مناسب مبتنی بر روندهای بازار و نیاز مشتریان به عنوان کلیدی‌ترین عنصر پیشبرد تحول در همکاران سیستم محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: امروز خرسندیم بیش از ۸۵ هزار کسب و کار، همکاران سیستم را به عنوان شریک استراتژیک فناوری اطلاعات خود برگزیده‌اند.

همچنین هادی جسور، مدیرعامل همکاران سیستم آذربایجان شرقی با بیان این که از تاسیس این شرکت به عنوان اولین شرکت استانی و منطقه‌ای همکاران سیستم بیش از ۲۸ سال می‌گذرد، استفاده از۳۲ نیروی متخصص بومی را به عنوان یکی از ویژگی‌های این شرکت معرفی کرد و یادآور شد: امروز ما به بیش از ۶۰۰ کسب و کار در این منطقهدر اندازه‌های گوناگون به شکل فعالانه ارائه خدمت می‌کنیم و بیش از ۵۰۰ نفر را آموزش داده‌ایم که در صنایع، کارخانجات و کسب‌وکارهای گوناگون این منطقه مشغول کار هستند.

برگزاری پنل تخصصی و بخش های جنبی همایش

پنل تخصصی این رویداد نیز با موضوع «صنعت IT به عنوان موتور محرکه در راه‌اندازی و رشد کسب‌و‌کارها» با حضور مدیران برخی صنایع و کسب‌وکارهای استان آذربایجان شرقی از جمله میرعلی سیدباقری، قائم‌مقام و عضو هیئت مدیره داروسازی دانا، سیدباقر شریف‌زاده مدیرعامل هواسان، آرش نامی مدیرعامل رسام پلمیر نامی، محمدرضا احمدی معاون مالی و اداری فولاد ارگ، مهدی حاج‌رضایی مدیر IT پیستون ایران و عماد هدایتی‌نژاد مدیر فروش همکاران سیستم برگزار شد.

غرفه‌های ارائه ابزارها و راهکارهای همکاران سیستم برای کمک به همراهی با تحول دیجیتال در صنایع، کارخانجات و کسب‌وکارها از دیگر بخش‌های این رویداد بود که با استقبال مخاطبان روبرو شد.

جلسات دو و چند جانبه بین مدیران همکاران سیستم و مدیران صنایع و کسب‌وکارهای استان‌های آذربایجان شرقی و غربی برای تبادل اطلاعات و بررسی راهکارهای همکاری از برنامه‌های جانبی این رویداد بود.

 

گزارش تصویری رویداد یک روز با همکاران سیستم در تبریز 

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن