استارتاپ

جذب سرمایه برای صاحبان ایده و ارائه خدمات شتابدهی در دو رویداد صندوق نوآوری

مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: رویدادهای «دوشنبه‌های استارت‌آپی» و «پیوند» که به صورت همزمان در رویداد «استان‌آپ» برگزار می‌شود، به دنبال جذب سرمایه برای صاحبان ایده و ارائه خدمات شتابدهی به استارت‌آپ‌ها است.


پیشران اقتصاد، دکتر مصطفی بغدادی در نشست خبری رویداد «استان‌آپ» ویژه سمنان، به معرفی صندوق نوآوری پرداخت و گفت: صندوق نوآوری به واسطه قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مصوب سال ۸۹ و ماده ۵ این قانون به منظور کمک به تجاری‌سازی فناوری‌ها و تامین مالی اکوسیستم نوآوری کشور تاسیس شده است.

وی ادامه داد: خدمات صندوق تا دو سال گذشته معطوف به شرکت‌های دانش بنیان بود، اما متوجه شدیم اکوسیستم نوآوری لزوما برای دانش‌بنیان‌ها نیست، بلکه استارت‌آپ‌ها را نیز شامل می‌شود؛ لذا بر خود واجب دانستیم خدمات صندوق را گسترش دهیم و به سایر کسب و کارهای فناور کشور نیز کمک کنیم.

مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه ما در صندوق از سال ۹۹ به جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها پرداختیم، اظهار کرد: از اوایل سال گذشته رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» و «پیوند» را در محل صندوق نوآوری برگزار کردیم که در رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» تاکنون طی ۳۳ رویداد برگزار شده و در این رویدادها میزبان ۲۳۰ استارت‌آپ با جذب سرمایه ۵۰ میلیارد تومانی برای این تیم‌ها بودیم.

بغدادی تاکید کرد: رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» فقط رویداد نیست، بلکه یک فرایند است.

وی با اشاره به رویداد «استان‌آپ»، افزود: با توجه به اینکه ۴۰ درصد تیم‌های حاضر در رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» از خارج از تهران بودند، تصمیم به برگزاری این رویداد در همه استان‌های کشور با نام «استان‌آپ» گرفتیم که سومین رویداد آن در سمنان برگزار خواهد شد و بیش از این نیز در استان کرمان برگزار شده است و در ۱۲ آبان نیز در قزوین برگزار می‌شود. در استان‌آپ کرمان از حدود ۵۰ تیم، ۱۳ تیم طرح خود را ارائه کردند و ۶ تیم موفق به جذب سرمایه در همان روز رویداد شدند.

مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: رویداد «استان‌آپ» می‌تواند ارتباط خوبی میان صنایع بزرگ استان و کسب و کارهای نوپا برقرار کند، چرا که ما به دنبال این هستیم که استارت‌آپ‌ها و کسب و کارها را به شرکت‌های بزرگ متصل کنیم و اگر نیازهای فناورانه صنایع بزرگ استان را شناسایی کنیم، در روز برگزاری استان‌آپ احتمال جذب سرمایه بیشتر وجود دارد.

بغدادی به رویداد «پیوند» نیز اشاره کرد و گفت: استارت‌آپ‌ها، صاحبان ایده، هسته‌های فناور و اعضای هیات علمی ‌دانشگاه‌ها از ایده‌های خوبی برخوردارند، اما این آگاهی را ندارند که چه مسیری را برای تبدیل ایده خود به محصول باید طی کنند، لذا این افراد می‌توانند در سلسله رویدادهای «پیوند» صندوق نوآوری حضور پیدا کنند و ایده‌های خود را که قابلیت تجاری‌سازی دارند، به شتابدهنده‌ها عرضه کنند و صندوق نوآوری نیز برای جذب سرمایه از طریق هم‌سرمایه‌گذاری، در کنار شتابدهنده‌ها برای حمایت از ایده‌ها قرار می‌گیرد. تاکنون هفت رویداد «پیوند» از سوی صندوق نوآوری برگزار شده است.

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن