اضافه شدن بخش نوآوری و فناوری به جشنواره بینالمللی خوارزمی
با پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حوزه نوآوری و فناوری به محورهای قابل پذیرش در سی و ششمین جشنواره بین المللی خوارزمی، اضافه شد.
به گزارش پیشران اقتصاد به نقل از روابط عمومی سازمان پژوهشهای صنعتی ایران، دکتر حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران با بیان اینکه حوزه نوآوری و فناوری به محورهای طرحهای قابل پذیرش در سی و ششمین جشنواره بین المللی خوارزمی، اضافه شده است بیان داشت: با توجه به پیشنهاد دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای تحول در جشنواره خوارزمی و پس از بررسیهای انجام شده، محور نوآوری و فناوری را برای اولین بار به محورهای جشنواره بین المللی خوارزمی اضافه و در این دوره از جشنواره از طرحهای ارسالی با این محوریت استقبال ویژه خواهیم کرد.
وی همچنین در رابطه با برگزاری جشنوارههای خوارزمی گفت: برنامه ریزی و هدف گذاری ما، توسعه جشنوارههای جوان و بینالمللی خوارزمی و مشارکت حداکثری محققان و دانشمندان در این جشنوارهها میباشد.
به اطلاع نوآوران و فناوران و علاقهمندان به شرکت در سی و ششمین جشنواره بینالمللی خوارزمی میرساند که ثبتنام و ارایه طرح در این دوره از جشنواره آغاز شده است و مهلت ثبت نام تا پایان شهریور سال جاری است.
طرحهای قابل پذیرش باید در هفده گروه تخصصی شامل فناوریهای شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، مهندسی صنایع و مدیریت فناوری، مواد، متالورژی و انرژیهای نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناورینانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک و طرح برگزیده موفق در تولید ملی در پنج محور مورد پذیرش شامل پژوهشهای بنیادی، پژوهشهای کاربردی، طرحهای توسعهای، نوآوری و فناوری و ابتکار به جشنواره بینالمللی خوارزمی ارایه شود.
همچنین از برگزیدگان دورههای قبل که موفق به تولید محصول در مقیاس صنعتی شدهاند دعوت میگردد برای ثبت نام و دریافت پرسشنامه به دبیرخانه تماس بگیرند.
متقاضیان میتوانند از طریق پایگاه اطلاعرسانی جشنواره بینالمللی خوارزمی به نشانی www.khwarizmi.ir با مراجعه به قسمت سامانه جامع جشنواره بینالمللی خوارزمی نسبت به ثبتنام، ارایه مشخصات فردی و مستندات طرح اقدام و شناسه کاربری و کلمه عبور خود را تعریف کنند.