اخباردانش بنیان

پرداخت تسهیلات راه‌اندازی خط مونتاژ دانش بنیان‌ها در خارج کشور

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ازپرداخت تسهیلات برای راه اندازی خط مونتاژ محصولات شرکت های دانش بنیان در خارج از کشور خبر داد.


پیشران اقتصاد، سیاوش ملکی فر در رویداد آنلاین  صادراتی ایران و پاکستان که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور ۲۰ شرکت دانش بنیان و سرمایه گذاران و خریداران پاکستان برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۶ هزار و ۲۶۳ شرکت دانش بنیان در کشور داریم که این شرکت ها در حوزه های مختلف فناوری محصولات و خدمات پیشرفته ای را به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می کنند.

وی بیان کرد: در طول چند سال گذشته تعداد قابل توجهی از شرکت ها به توانمندی خوبی دست پیدا کرده اند و به بازارهای بین المللی وارد شده اند و محصولات و خدمات خود را در کشورهای دیگر بازاریابی و به فروش می رسانند.

ملکی فر ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی طبق قانون دانش بنیان وظیفه حمایت از شرکت های دانش بنیان را دارد. آنهایی که به مرحله صادرات رسیده اند با ابزارهای تامین مالی، تسهیلات و سرمایه گذاری کمک خواهیم کرد.

وی گفت: شرکت هایی که به لحاظ صادراتی توانمند هستند، اما تاکنون نتوانسته اند وارد حوزه صادرات شوند یا هنوز جای کار دارند، با سرویس هایی عمدتا از جنس توانمندسازی و شبکه سازی کمک کنیم که بتوانند شبکه صادراتی خود را در خارج از کشور گسترش دهند و به مقاصد صادراتی خود و جمع شرکت های صادراتی بپیوندند.

ملکی فر افزود:خط مو صادراتی شانزدهم با تمرکز در حوزه سلامت با پاکستان است که هدف آن توسعه مراودات تجاری شرکت های دانش بنیان با این کشور است.

وی درباره سرویس های ارایه شده صندوق به شرکت ها برای صادرات اظهار داشت: در بخش توانمند سازی صادراتی سه دسته خدمت از قبیل آموزش و مشاوره صادراتی وجود دارد که شرکت های دانش بنیان از یارانه آموزشی صندوق بهره مند می شوند.

ملکی فر خاطرنشان کرد: در حوزه شبکه صادارتی صندوق به شرکت های دانش بنیان یارانه و کمک بلاعوض برای حضور در نمایشگاه خارجی در قالب پاویون، حضور مستقل و نیز حضور در نمایشگاه دایمی خارجی می دهد.

وی یادآور شد: در بخش تامین مالی صادراتی نیز به صورت تسهیلات و سرمایه گذاری با نرخ هایی پایین تر از نرخ های معمول صندوق کمک می کنیم تا شرکت ها خدمات و محصولات خود را در کشورها به فروش برسانند.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: تسهیلات جدیدی که شرکت ها شاید کمتر با آنها آشنا باشند، تسهیلات راه اندازی خط مونتاژ در خارج از کشور است که صندق در این زمینه نیز برای توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان تسهیلاتی در نظر گرفته است.

ملکی فر درباره دستاوردهای ۱۵ رویداد یکشنبه های صادراتی اظهار داشت: صندوق تاکنون به سراغ ۱۰ حوزه فناوری رفته است. شرکت ها در این رویدادها برای ورود به بازار و قوانین ۹ کشور و ۲ اتحادیه اوراسیا و اتحادیه اروپا آموزش داده شده اند.

وی ادامه داد: در این رویدادها بیش از ۱۲۷۹ کاربر آنلاین از شرکت های آنلاین و فناور و سایر بازیگران این اکوسیستم حضور داشته اند و حدود ۱۸۰ جلسه مذاکره اختصاصی بین شرکت های دانش بنیان با بازرگانان و خریداران بلاقوه محصولات دانش بنیان و خدمات برگزار شده است.

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن