دانش بنیان

تولید پروتئین از گاز طبیعی توسط دانش بنیان ها

تولید پروتئین خوراکی با کمک منابع زیستی در قالب ۲ پروژه ملی در کشور تقویت و دنبال می‌شود.


پیشران اقتصاد، «تولید پروتئین خوراکی قارچی (مایکوپروتئین) جایگزین گوشت» یکی از این طرح‌ها است که با اجرای کامل آن طی ۵ سال آینده ۱۵۰ اشتغال پایدار در کشور ایجاد خواهد شد. مایکوپروتئین یک محصول جایگزین گوشت است که به اشکال مختلفی از جمله کتلت، همبرگر، پت و نوار موجود است.

«تولید پروتئین از گاز طبیعی و سایر مواد اولیه به‌عنوان افزودنی به خوراک دام و طیور و آبزیان جایگزین سویا و پودر ماهی» هم پروژه بعدی است که می تواند نیازهای غذایی کشور را از منابع دیگر تامین کند.

این روش تولیدی می تواند به تولید آنزیم‌های صنعتی و اسیدآمینه‌ها که برای فرمول بندی خوراک دام و طیور کاربردی است هم کمک کند، به همین دلیل استفاده از این روش فناورانه برای ایران که پیش‌بینی می‌شود در آینده ای نزدیک با مشکلات و مخاطرات خشکسالی مواجه شود، بسیار کاربردی است و می تواند در توسعه پایدار نقش آفرینی کند.

در این نوع از زیست فناوری، محصولاتی مانند پروتئین‌های خوراکی قارچی و پروتئین‌هایی که از گاز طبیعی با فرآیندهای زیستی تولید می‌شوند، در تهیه غذاهای پروتئینی مانند سوسیس و کالباس و غیره استفاده می‌شوند.

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن