دانش بنیان
چرا آب آشامیدنی بو و مزه بدی دارد؟
مدیر شرکت دانش بنیان دلیل طعم و مزه در آب شرب را تغییر در شرایط تغذیهگرایی سدها اعلام کرد.
به گزارش پیشران اقتصاد؛ عارف دادگستر، مدیرعامل شرکت دانش بنیان گفت: در حوزه تصفیه آب یکی از مشکلاتی که چند سالی است ما با آن مواجه هستیم، بحث طعم و بو است که در این آبهای شرب احساس میشود.
وی در ادامه گفت: عمده دلیل این اتفاق شرایط تغذیه گرایی در سدها است و زمانی که حجم جلبک به شدت افزایش پیدا میکند، تصفیه خانههایی که آب را از سدها دریافت میکنند تا کار تصفیه را انجام دهند توان این بار آلی و میکروبی را ندارند و در نتیجه ما شاهد آن خواهیم بود که خروجی آب شرب تصفیه خانه ها دارای طعم و مزه است.