دانش بنیان

رشد سریع‌تر بافت سه‌بعدی روی داربست نانویی

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان، داربست مناسب برای ایجاد بافت سه‌بعدی در حوزه مهندسی بافت و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده بدن عرضه کردند.


به گزارش پیشران اقتصاد؛ یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه‌های خدمات، ایده، طرح، مشاوره و تولید نانوپوشش‌های مهندسی شده است، اخیرا با ورود به حوزه تحقیقاتی جدیدی در زمینه نانوزیست‌فناوری به وسیله نانوپوشش‌های مهندسی شده، موفق به تولید محصول منحصر به‌فردی با عنوان داربست مناسب برای ایجاد بافت سه‌بعدی مطابق با ثبت اختراع شماره ۱۰۴۶۹۵ شده است.

این پوشش‌ها با توجه به خواص مکانیکی، اپتیکی، آبگریزی و آبدوستی، خوردگی و الکتریکی منحصر به فردی که دارند، کاربردهای گسترده‌ای در صنایع پتروشیمی، نفت و گاز و خودروسازی فراهم می‌کنند.

این محققان، نانوساختار مهندسی شده‌ای را با روش پوشش‌دهی PVD بر روی لام شیشه‌ای ایجاد کرده‌اند که به‌ عنوان داربست یا “اسکفلد” شرایط رشد سلول‌ها و تشکیل بافت را بر روی آن فراهم می‌کند. این داربست‌ها به‌دلیل مورفولوژی خاص سطح حفره‌ها و زبری، امکان تغذیه بهتر سلول‌ها و چسبندگی آنها را فراهم کرده و در نتیجه با تکثیر و رشد سلول‌ها، کلونی شدن آن‌ها صورت می‌گیرد.

این محصول می‌تواند در داخل و همچنین خارج از کشور در مراکز درمانی، تحقیقاتی، پاتولوژی‌ها، بیمارستان‌ها، بخش‌های جراحی، مراکز کاشت و مطالعه سلول‌ها، آزمایشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی پزشکی و دارویی، فروش لوازم و تجهیزات پزشکی قابل استفاده باشد.

از مهندسی بافت می‌توان برای بازسازی، حفظ یا بهبود وضعیت قسمت‌ها یا بافت‌های آسیب‌دیده بدن استفاده کرد. رسیدن به چنین دانش فنی از سوی این شرکت با توجه به اینکه فعالیت‌های اقتصادی در این حوزه به‌طور تصاعدی در حال رشد هستند، می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

در حالی‌که در دنیا فروش سالانه بایومتریال‌های احیاکننده، از مرز ۲۴۰ میلیون دلار در سال در حال عبور است، این فناوری می‌تواند بخشی از این بازار را به خود اختصاص دهد.

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن