دانش بنیان

چند درصد علم دنیا در ایران تولید می‌شود؟

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تولید دو درصد علم دنیا در ایران و همچنین افزایش «دانشمندان بین‌المللی یک درصد» کشور از چهار نفر در سال ۱۳۸۳ به ۸۰۰ نفر کنونی تاکید کرد: همه اینها نشان دهنده فعالیت‌های جهادگونه خانواده بزرگ فهیم و فرهیخته دانشگاه‌های کشور است.


به گزارش پیشران اقتصاد؛ محمد علی زلفی گل  در حاشیه آیین افتتاح باشگاه طلایه‌داران علم دانشگاه تهران درخصوص کاربردی کردن علوم افزود: با تلاش جهادگونه دانشمندان و اساتید کشور و دانشجویان ارشد و دکترا و بروندادهای علمی که در ابعاد بین المللی منتشر کردند، ایران رتبه پانزدهم علمی را در دنیا کسب کرده است.

وی گفت: جمعیت ایران یک درصد جمعیت دنیا است و به لطف خداوند بزرگ تولید علم کشور دو درصد تولید علم دنیا است.

وزیر علوم افزود: از نظر تعداد (دانشمندان بین المللی یک درصد)، نیز در سال ۱۳۸۳ برای اولین بار از ایران چهار نفر در لیست فهرست دانشمندان یک درصد بودند اما امسال بیش از ۸۰۰ دانشمند یک درصد بین المللی داریم.


پیشنهاد می‌شود بخوانید:

آیا روغن جلبک وارد سبد غذایی ایرانیان می‌شود!؟


وی تاکید کرد: همه اینها نشان دهنده فعالیت‌های جهادگونه خانواده بزرگ فهیم و فرهیخته دانشگاههای کشور است.

زلفی گل افزود: وزارت علوم، تحقیقات، فناوری در عرصه تحقیقات کاربردی و توسعه ای اقدامات خوبی در این دوره انجام داده و قوانین و مقررات موثری را برای تقویت و حمایت از تحقیقات کاربردی تحقق بخشیده است.

وزیر علوم همچنین اظهار کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی قانون جهش تولید را تصویب کردند که قانون بسیار مترقی برای حمایت از تولید دانش بنیان است که بخشی هم وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای اجرا است.

زلفی گل با اشاره به تأسیس معاونت فناوری و نوآوری در وزارت علوم در بدو ورود خود به این وزارتخانه، هدف از این کار را مدیریت جامع پارک های علم و فناوری و مراکز رشد دانست و افزود: در سال گذشته شاهد رشد جدی اشتغال در شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری و همچنین هسته های فناور موجود در پارک ها بودیم.

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن