فناوری و نانو

قانون اجرای طرح‌های فناورانه در کشور به کجا رسید؟

در قانون جهش تولید دانش‌بنیان به اجرای طرح‌های فناورانه پرچمدار و جریان‌ساز که طرح‌هایی مساله محور، تقاضا محور و با قابلیت تجاری‌سازی هستند، اشاره شده است.


به گزارش پیشران اقتصاد؛ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان و آیین‌نامه‌های مصوب شده آن دستگاه‌های اجرایی زیادی موظف به رعایت و انجام یکسری موارد در راستای رفع چالش‌ها و همچنین توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری شده‌اند.

در این قانون قوانین دست‌وپا گیر بیمه‌ای، بانکی و مواردی از این دست تسهیل‌یافته و تا حد امکان نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد اهداف خود و همچنین در جهت هوشمند سازی موظف به استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق شده‌اند.

یکی دیگر از موضوعات مطرح در این قانون اجرای طرح‌های فناورانه در کشور است، اجرای طرح‌های فناورانه موضوع مهمی است که باید در دستور کار قرار بگیرد، چون اجرای این گونه طرح‌ها باعث توسعه و رونق می‌شود.

بر همین اساس در یکی از آیین‌نامه‌های این قانون آمده وزارت موظف است زمینه لازم برای اجرای طرح‌های فناورانه پرچمدار و جریان ساز که طرح‌هایی مساله محور، تقاضا محور و با قابلیت تجاری سازی هستند و اجرای آن‌ها نیازمند مشارکت گسترده بازیگران مختلف است و نیز این برنامه با راهبری و هدایت وزارت، صندوق شورای عالی و سایر دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی عملیاتی می‌شود را در دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری بر اساس ماموریت آن‌ها فراهم سازد.

وزارت پس از نهایی سازی مجریان و بهره برداران طرح‌های پیشنهادی و نحوه تامین مالی آن، طرح‌ها را جهت تصویب و بهره مندی از منابع مالی به صندوق شورای عالی و شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان ارائه می‌کند.

برچسب ها


    ارسال خبر  


نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن